2020. április 17., péntek

fejlesztés Csanád bácsival április 13-i hét



Kedves Gyerekek!

Remélem, kellemesen telt a tavaszi szünet! Bízom benne, hogy tudtatok pihenni, feltöltődni. Remélem, volt lehetőségetek kimenni a napsütésbe, biztonságosan levegőzni - legalább a ház előtt vagy az erkélyen. Remélem, a kitartás, a remény is megvan bennetek, hogy lesz jobb.

Ezek a liliomok az erkélyemen minden évben előbújnak a földből, növekedni kezdenek, és egyre magasabbra nyúlnak, végül szép narancsszínű virágokkal örvendeztetnek meg, amiket sötét pöttyök díszítenek.
                                           
Várom, hogy május vége felé láthassam a virágokat.

Már most is szépnek tartom ezt a formát, de milyen szépek lesznek majd a szélben lengedező virágok… Így várjuk azt is, hogy jobbra fordulnak majd a dolgok és biztosan így is lesz, csak rossz ez a bizonytalanság, hogy nem tudjuk, mikor lesz jobb. De jó, ha kitartunk és mindig találunk valami szépet, jót magunk körül, hogy a lehető legjobban érezzük magunkat.

Egy játékot ajánlok ezúttal is a szórakoztató képességfejlesztéshez az alábbi linken:


Ahogy eddig, ezúttal is várom a visszajelzést a játék sikerességéről (képernyőkép, fénykép, százalékos eredmény) az ímélcímemre: csanadbacsi.fejlesztes@gmail.com. Ha magatokról írtok, annak is nagyon örülnék.

Jó játékot kívánok és kitartást továbbra is!

2020. április 14.
Üdvözlettel:

                                                                                                                               Csanád bácsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése